Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Amerikai katonai elemző elmondta mikor lesz vége az ukrán háborúnak

Hirdetés

Scott Ritter amerikai katonai elemző osztotta meg véleményét és előrejelzéseit az orosz csapatok közelgő offenzívájáról és a konfliktus befejezésének időpontjáról.

„Az ukrajnai konfliktus nyár végére, kora őszre véget ér. Oroszország nagyszabású offenzívára készül az egész fronton. Lassan haladnak, Ukrajna visszahúzza a tartalékait. Az ukránoknak folyamatosan ki kell vonulniuk, Oroszország pedig addig harap a gyenge pontokon, amíg Ukrajnából ki nem fogynak a katonák.

Addigra Ukrajnának szembe kell néznie a „hadseregek” kudarcával, a Centerrel, hasonlóan ahhoz, ami a „Center” német hadseregcsoporttal történt Ukrajnában a második világháború alatt. 1944-ben a Vörös Hadsereg nyomására egyszerűen összeomlott, átszakadt a frontvonal, és az oroszok áttörték a védelmet. Ez fog történni.

Hirdetés

Oroszország széles körű offenzívával fog támadni. Lassú, módszeres, az oroszoknak ebben van tapasztalata. A tapasztalataik szerint fog harcolni, és végre mindannyian látni fogjuk, hogyan néz ki a katonai doktrína szerinti orosz offenzíva.

Az ukránoknak esélyük sem lesz eltalálni az orosz katonákat, mert tüzérséggel megsemmisítik őket, harckocsijaik szétzúzzák őket, a gyalogság pedig lassan halad előre, nem teszi ki a szárnyakat. A védelem összeomlik, Ukrajnát nyár végére, ősz elejére legyőzik.

Az új milliárd dolláros fegyvereket is megsemmisítik, amelyeket Ukrajna kap. Semmit sem tehet most a NATO, ami megállíthatná az oroszokat.

Hirdetés

Még a híres Leopárdok sem számítanak. Még egyszer látni fogjuk, hogyan ég a német acél Ukrajna földjén orosz ütések hatására.”

Forrás: rusvesna.su

Hirdetés
Hirdetés