Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ItthonItton

Így üldözte Orbán Viktor konvoját a pszichopata Szabó Bálint – videó

Hirdetés

A kamu gazdatüntetés szervezője még hónapokkal ezelőtt vette üldözőbe a miniszterelnököt.

A Terrorelhárító Szolgálat különleges fedélzeti kamera felvétele, amelyen az látható, hogy az Orbán Viktort mániákusan üldöző gazdatüntető, Szabó Bálint, miként vágott be az egyik védett vezetőt kísérő konvojba.

A jelenleg öt hónapja letartóztatásban lévő szegedi önkormányzati képviselő a védett konvojt hátulról záró Skoda jelzésének nem engedelmeskedett, a sávokon keresztül cikázott hosszú kilométereken át egy Mercedes mögött, nem ritkán 110 kilométeres tempóval.

Hirdetés

Az eset tavaly szeptember 21-én, 18 óra körül a Nagykőrösi úton történt. Az eset minden mozzanatát rögzítette a követett Mercedes hátsó kamerája. Szabó Bálint többször is veszélyesen megközelítette a járművet, a többi közlekedő mellett is néha csak minimális távolsággal suhant el. Egy alkalommal pedig a védett személyt szállító Mercedes mellé hajtott nagy sebességgel és az autója ablakán kihajolva hangosan sípolt és integetett.

A mögötte érkező szirénázó autó jelzését figyelmen kívül hagyta, néha szándékosan akadályozta a menetben, többször krimibe illő módon cikázott a sávok között biztosítva a saját haladását. Végül a Könyves Kálmán körúthoz érve egy közlekedési lámpánál lemaradt a konvojtól.

Blikk – VH

Hirdetés
Hirdetés