Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Bulvár

Havas Henrik el akarta csábítani Vágó István feleségét

Hirdetés

Többször is egyértelműen a közönség tudtára adták, hogy nem kedvelik egymást, azonban, hogy pontosan milyen messzire nyúlik vissza a Vágó István és Havas Henrik között lévő feszültség, azt eddig homály fedte: 20 évvel ezelőtt kezdődött, még pedig egy nő miatt.

Vágó István és felesége, Judit

Hirdetés

Bár Havas nem szívesen beszélt arról, hogy pontosan mi is az oka az ő rossz viszonyuknak, a nemrég elhunyt kvízmester, Vágó István 2010-ben megjelent könyvében is kifejtette már:

„Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes-bulin voltunk. Régen szerepeltem benne, ezért sokáig rendszeresen meghívtak. Havas egész este szinte csak Nyuszival beszélgetett” – idézi a Kinyitom a számat! című könyvből a Színes Ász.

„Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel, miközben a barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, újabb és újabb sms-eket kap.

Hirdetés

Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele.

Fejtette ki a könyvben Vágó István, végül a pedig így folytatta:

„És Nyuszinak arra a kérdésre, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, nem volt a válasza. Na erre visszaírtam Havasnak.”

Hirdetés

Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?

Idézi az sms-t, majd a könyvben arról ír, hogy ezt az üzenetet később Havas tagadta, ami szerinte hazugság, mivel Vágó szerint a telefonja jelezte, hogy megkapta.

„Ezután nem beszéltünk többet Havasról. De egy alkalommal, amikor épp együtt ültünk az autóban. Havas hívta Nyuszit. Azt kérdezte tőle, hogy lenne-e kedve egy új rádiósműsorban az ő beszélgetőtársa lenni, de elutasító választ kapott” – fejtette ki a kvízmester, arra utalva, hogy a felesége utál szerepelni.

Hirdetés

„Engem zavar, amit Havas csinál, zavar, hogy ócsárol, de a feleségem mindezt nem engedi elmondani. Nem akar belekeveredni, fél a nyilvánosságtól, fél az újságoktól.” – olvasható a könyvben.

Bár Havas Henrik nem szívesen nyilatkozott a témával kapcsolatban, egyetlen esetben a Star magazinnak mégis kivételt tett, szerinte puszta félreértésről van szó.

„Ez egy régi, szomorú történet. Vágóék valahol az Adrián nyaraltak, és Pista rajtakapta a feleségét, hogy velem sms-ezik. Pontosan emlékszem, arról tájékoztattam Juditot, hogy másna esős időre számítunk Pesten, úgyhogy valószínűleg moziba megyek. Szegény Pista! valamit félreértett.” – állt a válaszban, majd folytatta:

Hirdetés

De hogy ezt miért kellett elújságolni egy bulvárlapnak, azt már én nem értem. Volt dolgom már néhány férjjel, de ilyen hülyével még nem.

– jegyezte meg a korábbi interjúban Havas.

Forrás: Blikk

Hirdetés