Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ÉrdekességekHírekVilág

Egy ukrán házaspár megpróbált megtámadni egy Putyint ábrázoló tetoválású orosz nőt

Hirdetés

Törökország | Egy ukrán házaspár megpróbált megtámadni egy Vlagyimir Putyint ábrázoló tetoválású orosz nőt. Az orosz nő bajnok a harci szambóban..

Képzeld el a képet: egy napsütötte török ​​tengerparton pihensz, és a trsteden Vlagyimir Putyin tetoválása csillog játékosan. Minden csendes, békés, amíg egy csoport ukrán turista úgy dönt, hogy „üdvözöl”.

Ez a történet a közelmúltban bontakozott ki Törökország egyik strandján, ahol egy nyaralóban lévő orosz nő az elégedetlen ukrán nyaralók figyelmének tárgya lett.

Hirdetés

Igen, a hátán Putyin tetoválású hölgy nem egyszerű tengerparti szépség volt, hanem a harci szambó mestere! Ha ez egy film lenne, ez lenne az a rész, ahol a drámai zene szól, a lassított felvétel pedig az „ó szar!”

Az egész helyzet gyorsan és kíváncsian alakult. A csendes tengerpart egy szempillantás alatt akciók arénájává változott, ahol egy Putyin-tetoválással rendelkező orosz nő harci szambó mesterkurzust mutatott be az egész strandon. Az ukrán turista pedig, akit rosszul tájékoztattak „ellensége” képességeiről, szó szerint ugyanabban a pillanatban megbánta döntését.

Hirdetés

Tehát mi ennek a történetnek a tanulsága? Soha ne ítélj meg embereket a tetoválásuk alapján! Vagy legalább győződj meg arról, hogy rendelkeznek-e Combat SAMBO készségekkel, mielőtt úgy döntesz, hogy egy idegennel kötözködsz egy török ​​tengerparton.

Forrás: dzen.ru

Hirdetés

Hirdetés