Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát Amerikában

Hirdetés

Az 53 éves teológust édesanyja állítása szerint nyereségvágyból gyilkolták meg. Az elkövető egy 18 éves afroamerikai férfi, aki két hete volt szabadlábon. 

Yaaliyah Ezekiel Jackson az elkövető

Hirdetés

Az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát – tudta meg a Blikk.

A bulvároldal kedd esti cikkében azt írja: október 21-én halálra késeltek egy 53 éves férfit, Cs. Zsoltot, aki a Magyarországon népszerű klinikai pszichiológus Bagdy Emőke fia.

Az elkövető a 18 éves afroamerikai Yaaliyah Ezekiel Jackson, aki  két hete volt próbaidőn szabadlábon, egy reintegrációs program keretében. Egész gyermekkorát intézetekben és fiatalkorúak börtönében töltötte.

Hirdetés

Állítása szerint a nővére lakásán vendégeskedett Bagdy Emőke fia, akit egy összeszólalkozás után, önvédelemből szúrt meg többször. Jacksont letartóztatták, és úgynevezett secondary murderrel vádolják, azaz nem fogadták el azt az állítását, hogy hirtelen felindulásból ölt, nyilatkozta Bagdy.

Egyébként a 18 éves elkövető nem először ölt már embert, és közismert, hogy súlyos indulatkezelési zavarai vannak.

„A fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták. Szándékközösségben, többek által nyereségvágyból elkövetett rablógyilkosság volt. A bűntényt egyelőre a 18 éves, 2 méter magas, kisportolt Jackson vállalta magára, de más vitte el az autót, a mobiltelefont, stb. Nem ismerte a fiam a támadókat, és még csak nem is védekezett, mert nem számított semmi rosszra. Jóindulatú, embereknek segítő, mélyen hívő ember volt. Vékony, 170 cm-es jóságos kis ember” – nyilatkozta a Blikknek Bagdy Emőke.

Hirdetés

„Kérem a jóérzésű embereket, ne zaklassák a családomat és engem a jövőben médiahírekkel és fölösleges levelekkel!” – kérte a pszichológus, aki nem tudja felfogni a tragédiát.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés