Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonSport

Amerikai Népszava: „Üzenjük Rossinak, mindenki annak szurkol, akinek akar”

Hirdetés

A kommunista Bartus az Amerikai Népszava hasábjain böfögte fel magából az alábbiakat Marco Rossi tegnap esti kapitányi értékelésére reagálva.

„Ahhoz képest, hogy propagandacélokból és nacionalista érdektől hajtva Marco Rossit a NER csupán nem olyan régen dobta meg magyar állampolgársággal, Rossi elég korán felvette az Orbán-rezsim kirekesztő és megbélyegző stílusát: szégyenkezésre szólította fel azokat, akik magyar létükre nem szeretik és nem szurkolnak a magyar válogatottnak. Még szerencse, hogy nem kérdőjelezte meg mindjárt a magyarságukat is. Ez lesz a következő lépés?

Üzenjük Rossinak:

Hirdetés

mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze.Mindenki annak szurkol, akinek akar. Ha már egyszer felvette a magyar állampolgárságot, annyira tájékozódhatna a magyar viszonyokról, hogy egy önkényuralmi rendszer propagandacsapatának a szövetségi kapitánya, amely a magyar futballt lenyúlta, minden máshoz hasonlóan kisajátította és a diktatúra céljaira, legitimilására működteti.

Engedje meg Rossi nekünk, többi magyarnak, hogy eldöntsük, támogatjuk-e Orbánnak a magyar futball kisajátítására, kézzel vezérlésére, rendszere érdekében való működtetésére, a szabad piac kizárására irányuló tevékenységét. Nem támogatjuk. A magyar futball nem a magyar nemzeté, hanem Orbán Viktoré, szurkoljon neki az Orbán Viktor meg a fideszesek. A magyar futball önállóságát felszámolták, a NER részévé tették. Nem értünk van, hanem ellenünk.”

VH

Hirdetés

Hirdetés