Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kemény üzenetet kapott Magyarországról Biden – videó

Hirdetés

„Biden nem fogja tudni Magyarországot belenyomni a háborúba.”

„Ismét Magyarországot támadja egy demokrácia-jelentésben a demokrata párti Joe Biden vezette amerikai kormány” – erről beszélt Facebook-oldalán közzétett videójában Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kiemelte, „a támadásnak nyilvánvalóan az az oka, hogy a béke pártján állunk,

és nem hagyjuk, hogy belepréseljenek bennünket ebbe a háborúba”.

Hirdetés

Az amerikai demokrácia állapotáról készített jelentés

Megjegyezte, hogy a magyar Külügyminisztériumban is készült egy jelentés az amerikai demokrácia állapotával kapcsolatban, melynek tartalmát ismertette. Menczer Tamás elmondta, az amerikai déli határon évente négymillió illegális bevándorló érkezik az Egyesült Államokba, akik szinte kivétel nélkül kikerülnek a hatóságok látóköréből.

„A modern amerikai történelemben először fordul elő, hogy a déli határt nem az amerikai kormány, hanem a mexikói drogkartellek ellenőrzik” – idézte Marco Rubio floridai szenátort.

Hirdetés

A bevándorlási válság

Kiemelte, hogy a felmérések szerint az amerikaiak 75 százaléka súlyos problémának tartja az országot sújtó bevándorlási válságot. „Joe Biden mégis lebontja, lerombolja a határvédelmi intézkedéseket” – mondta a demokrata elnök politikájáról. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója felidézte, hogy a legsúlyosabb bűncselekményeket illegális bevándorlók követik el.

22 éves egyetemista nő meggyilkolása, szexuális erőszak, késes támadás, rablás, kétéves kisfiú meggyilkolása és édesanyjának megsebesítése” – sorolta.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés