Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ItthonPublicisztika

„Nostradamus és Pio atya is megjósolta Magyar Péter eljövetelét!”

Hirdetés

A nácikon és a kommunistákon is röhögött minden jó érzésű ember, ezt soha ne felejtsük el. De addig még szórakozzuk ki magunkat, amíg valamelyik kommunista seggfejet valamelyik agyatlan birodalom a nyakunkra nem ülteti újfent. A címben szerepl két személytől elnézést kérek, hogy a harmadikkal egy mondatban kénytelenek szerepelni, de a rajongók tényleg agyon lájkolnak ilyen tartalmú kommenteket. 

És még azt is tegyük hozzá magunkban, hogy biztosat csak a választás estéjén fogunk tudni, különösen mert ez valószínűleg a magyar választástörténet hangulatok-érzelmek által legmeghatározottabb szavazása lesz. Továbbra sem értem, hogy egy minden politikai teljesítmény nélküli, teljesen összevissza figura miképpen tudja minimum az ellenzéki szavazók 10-20 százalékát, maximum felét úgy megszólítani, hogy arra szinte semmilyen eddig megszokott lehetősége nem volt. Nem mond okosakat, még csak nem is szimpatikus, különösen nem kedves, az előtörténete tökéletesen ellentétes mindennel, amit állítólag az ellenzéki szavazók szeretnének.

Magyar Péter éppen Orbán Viktorra gondol.

Az ugyanis nem megértés, hogy feltételezzük, valakik, rejtve, együttműködve (összeesküdve) a közösségi oldalakkal, hatalmas pénzeket költve el, tökéletesen rátalálva minden besózott hátsójú tettre készre, kisebb településeken is ki tudnak vinni látható számú embert egy Magyar Péter flashmobra. Ennyi pénze és ilyen szaktudása senkinek nincs Magyarországon. A Fidesz azért tud ilyesmit bárhol bármikor megcsinálni, mert vannak helyi emberei mindenütt és élő kapcsolata számtalan választójával.

Hirdetés

Alábecsültük ezt a messiás dolgot. Horn Gábor, az egykori SZDSZ egyetlen túlélője legutoljára olyan kontextusban gagyogott a Magyar Péterről, hogy nem tudja ki áll mögötte, nem lehet tudni mi lesz belőle, de miután reményt ad a NER csökött ellenzékének, vagyis destabilizál, ezért egy csodálatos jelenség.

Magyar Péter megigazítja a mikrofont.

Horn Gábor jellem nélküli intellektuális részképességei lehetővé teszik, hogy az igazsághoz hozzáférjen, de azt már nem, hogy felfogja annak következményeit, illetve azt a ténykörülményt, hogy az ilyen igazságokat az ő bűnbandájában is titkolni szoktak annak idején. Háború van, globális átrendeződés van, éghajlatváltozás van, legalább egyéb nyolc-tíz rendes ágazati válság is kibontakozik éppen, de az eszes és felelősségteljes liberálisok az ország belső stabilitásának megingatását tekintik a legfontosabb céljuknak. Természetesen minden külső eszköz felhasználásával, bármilyen külső hatalomnak történő behódolással.

Magyar Péter éppen megfenyegeti Rogán Antalt.

A hidegháború utáni politika a teljes nyugaton arról szól, az USA-ban már akár két évtizeddel korábban is, hogy a hatalomra kerülő ellenfelet megakadályozzuk a sikeres kormányzásban. Először a sikeresség látszatában, majd már az effektív kormányzásban is. A Fidesz 1998-as hatalomra kerülése azért is sokkolta a nyugatot és magyar liberális értelmiséget, mert sajtófölényük birtokában azt lehetetlennek gondolták, de igazán az döbbentette meg őket, hogy a Fidesz kormányoz, vagyis olyan dolgokat megtesz, amit ők eleve lehetetlennek tartanak és olyan külső nyugatról jövő kényszereknek nem engedelmeskedik, amelyeket ők isteni, természeti törvénynek gondolva kétségbe vonni sem mertek.

Hirdetés

Orbán volt az első, aki nemet mert mondani a nyugatnak olyan ügyekben, amelyet az a saját hatáskörének gondolt.

Magyar Péter bejelenti a következő számot.

A 2002 és 2010 közötti időszakot a kormányzás teljes hiánya jellemezte, ami nem azonos a rossz kormányzással. A teljes tehetetlenség mélyebb kompetenciahiányt és a folyamatok megértésére való teljes képtelenséget jelez. Ezt a magyar globalista, liberális álbaloldal ellenzéki teljesítménye még látványosabban igazolta, mint a 2010 előtti ámokfutásuk. Az Orbán iránti gyűlöletbe belepistult szavazóik pedig egy negatív istent fabrikáltak maguknak Orbánból és fő vallási tételükké a tagadást tették. A hagyományos ellenzéki pártok viszont már nem képesek elég átélten, látványosan, kellő mennyiségű ektoplazma kibocsátásával egyidejűleg olyan rituálék bemutatására, amelyeken a tömeg az Orbán iránti gyűlöletében kielégítően egyesülhetne önmagával és a vezetőivel.

Magyar Péter a férfivel, aki tíz éve róla álmodik. (Nagy Ervin saját közlése)

Magyar Péter azért érkezhetett Nostradamus és egyéb lelkes futurológusok háza tájáról, mert igazából csak ott volt üresedés. Magyar Péter egy középkori túltolt vallási jelenség, nem tudsz olyan laudációt bekommentelni, amit a rajongói ne vennének komolyan. Ebben már azért is biztosak lehetünk, mert Puzsér is szükségesnek ítélte, hogy intellektusának mennyei fényével bevilágítsa Magyar Péter auráját, vagyis leült vele beszélgetni. Puzsér persze csak azt akarta megtudni, hogy mi hiányzik belőle, ami Péterben megvan, ami miatt neki nem jött össze ez a messiás dolog.

Hirdetés
Magyar Péter megrovóan néz valakire, aki hibázott.

Az ellenzéki szavazók magyarpéterek szeretnének lenni, vagyis jól photoshopolhatóak, kondi nélkül jólizmoltak, az összes kis és nagy aljasságuk jelenlétében nagyon jók kívánnak lenni, illetve nagyon szeretnének már az első sorban lenni egy lincselésen, esetleg megkövezésen. Ez egy jó projekt, ha le akarod tarolni az ellenzéket, de elriasztod vele azokat, akik nem akarnak a beígért akasztásokra elmenni és ott az első sorban élvezkedni. A projektnek már vége, mert hiába tülekedik elöl a tömeg, hátulról már szivárognak el az emberek, pont azért, mert emberek.

(Köszönet a címért az ismeretlen kommentelőnek!)

A fotókat Hatlaczki Balázsnak köszönhetjük.

Hirdetés

Forrás: Ki ette meg …blog/Pesti Srácok

Hirdetés