Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Garázdaság miatt tettek feljelentést Magyar Péter tatabányai szereplése után

Hirdetés

Garázdaság miatt tettek feljelentést Magyar Péter tatabányai szereplése után.

Rongálás és garázdaság vétségének gyanúja miatt tettek feljelentést Magyar Péter tatabányai rendezvénye után – tudta meg a Magyar Nemzet. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István azután fordult Tatabányai Rendőrkapitánysághoz, miután az új baloldali politikus hívei megrongálták a helyi Turul kávézó üvegfalát.

Hirdetés

Elszabadultak az indulatok a Tisza Párt péntek esti tatabányai gyűlésén. A Kemma információi szerint a kampányrendezvényen Magyar Péter hergelte közönségét, ugyanis azt állította, a főtéri kávézóba szándékosan nem engedték be a szimpatizánsait.

Azonban Boczonádi János, a kávézó üzemeltetője szerint mindössze annyi történt, hogy a teraszon minden asztaluk már foglalt volt, emiatt nem tudtak helyet adni a baloldali politikus lelkes követőinek. Mindenesetre Magyar Péter szavai erőszakos indulatokat váltottak ki,

a gyűlés után a szimpatizánsok körbevették a kávézót, többen ütni kezdték az üveget, ami végül megrepedt, és még a konyhai részlegben is őrjöngeni akartak.A kávézó üzemeltetője hírnévrontás miatt fontolgatja a feljelentést, ugyanis rengeteg utálatos és gyűlölködő kommentet kaptak közösségi oldalukon az eset miatt.

Hirdetés

Azonban a feljelentést Tényi István nem csak fontolgatta, hanem meg is tette: szerinte felmerülhet a rongálás és a garázdaság vétség gyanúja. „Az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kérem” – fogalmazott.

Forrás: Magyar Nemzet

Hirdetés
Hirdetés