Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Lopással megspékelt hazaárulás

Hirdetés

El vagyunk foglalva a találgatással. Megérkezett Magyar Péter, és az összes ellenzéki párt pöcegödréből folyamatosan szippantja el a sz…a szavazókat. De vajon melyiktől mennyit? A kisebbektől szippant-e el annyit, hogy azok bejutási küszöb alá esnek? Csomagolhat-e például Cseh Katalin és Donáth Anna? Egyáltalán szerez-e EP-mandátumot a Momentum?

Persze, ha nem, akkor nyilván nemhogy nem történik tragédia, hanem kifejezett elégtételt fogunk érezni azok után, amit ez a két p…a művelt Brüsszelben 5 éven keresztül. Ha a hazaárulás olimpiai versenyszám lenne (mondjuk azon az olimpián, amit ők megfúrtak, és most Párizsban lesz, még véletlenül sem Budapesten), akkor ők tuti dobogós helyen lennének. Bár erős mezőnyben kellene küzdeniük, ahol ott a DK, ott volt Ujhelyi István, vagy korábban Jávor Benedek is.

Nagyon nem fognak hiányozni. Kifejezetten jól fog esni, ha nem kell majd nézni a hol vicsorgó, hol kárörvendően vigyorgó pofájukat, amint felszólalnak Magyarország ellen (persze mindig azt hazudják, hogy ők csak a magyar kormány ellen szólalnak fel), majd pedig önelégülten ülnek vissza a helyükre, és tapsolnak egymásnak, önmaguknak.

Hirdetés

Persze, a Momentumnál a hazaárulás olyan rutintevékenység, mint a reggeli szarás, szót sem lenne érdemes rá külön vesztegetni. Ám van itten még valami… És mondom, miközben azt találgatjuk, hogy vajon mennek-e a levesbe Magyar Péter és a Tisza párt miatt, messze túl kevés figyelmet fordítunk arra a vérlázító lopásra, amit a momentumosok elkövettek, és amire ráadásul kifejezetten büszkék is. Valószínűleg mindenki találkozott az elmúlt napokban a hirdetésükkel, ami minden második megnézett YouTube-videó előtt, alatt, közben megjelenik. Persze, nincs ezzel baj, így működik a YouTube, kampány van, a „Brüsszel alázatos szolgáit” is annyit látjuk, hogy az agyunkba ég. Na de a tartalom…

Azzal büszkélkednek a videóban, hogy Blanka Kaczorowska és Ethel Rosenberg Cseh Katalin és Donáth Anna mekkora aktivitást fejtettek ki Brüsszelben, azért, hogy a magyar állam ne kapja meg az uniós pénzeket (eddig a sima hazaárulás rész), ám elérték, hogy 800 millió euró érkezzen közvetlenül magyarországi civil szervezetekhez.

Fordítsuk le magyarra: Cseh Katalin és Donáth Anna azon dolgoztak (részben sikerrel), hogy a magyar államot illető, Magyarországnak az uniós alapszerződés szerint járó európai uniós forrásokhoz ne jussunk hozzá össznemzetileg. Hanem helyette kapják meg azt az ő haverjaik, a különböző civil szervezetek. De legyünk pontosak: himi-humi civil szervezeteknek álcázott politikai aktivistacsoportok, akik a Momentum által is képviselt globalista célokat szolgálják.

Hirdetés

Tehát az országnak járó közpénzeket átcsatornázod a haverjaidnak. Mi ez, ha nem a tökéletes példája a lopásnak és a korrupciónak? És a Momentum ezt még büszkén hirdeti is magáról. Kimondják a csendes részt, kinagyítják az apró betűt.

Nem kéne, hogy az mindenütt szalagcímekben jelenjen meg, és súlyos jogkövetkezményei is legyenek?

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés