Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar iskolásokat is súlyosan megfenyegettek a szélsőségesek

Hirdetés

Pozsony megyében a Malackai, Szenci és Bazini járás iskoláiban jelentettek bombariadót – tájékoztatott a Pozsonyi Megyei Rendőrség szóvivője, Silvia Simková, amelyről a Mandiner számolt be. A lap hozzátette:

A Ma7 arról számolt be, hogy szülői bejelentések alapján bombariadó miatt kiürítették a jókai, nádszegi, zsigárdi és hidaskürti iskolákat is.

A lap régiós tudósítójának értesülései szerint a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) is kint van a helyszínen, jelenleg a felső- és alsószeli iskolákat vizsgálják át, a Galántai járásban több iskolát evakuálták, a gyerekek egyelőre kint vannak az iskolaudvarokon.

Hirdetés

Értesülések szerint az iskolákba az alábbi szlovák nyelven írt e-maileket juttatták el:

„A városaitokban a mudzsáhidok megölnek benneteket, bárhol is vagytok. Az iskola területén bomba van. A fájdalmas vég utolér benneteket. Harcosaink jó céllal érkeztek, hogy elhozzák nektek az iszlám vallást. Végeredményben az üdvösség az iszlámban van, nem a ti hamis vallásaitokban. Amikor a testvéreink a rendszer miatt menekültek, ti lezártátok a határaitokat. Azt gondoltátok, hogy ez megvéd benneteket a teremtőtökkel való találkozástól?”

A fenyegetők végül leszögezték, hogy mindenkit megölnek, aki agresszióval lép fel ellenük.

Hirdetés

Forrás: Magyar Nemzet

Hirdetés