Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Újabb részletek a gyilkossággal fenyegetőző és zsidózó Magyar Péter-rajongóról

Hirdetés

Torda Dávid neve nem ismeretlen a TikTok felhasználók számára. Aki rendszeresen használja a platformot, az biztos, hogy összefutott már Dáviddal. Abszurditása okán nehezen felejthető, hiszen egyrészt a legvadabb összeesküvés elméletekben utazik, másrészt kísértetiesen hasonlít a 2000-es évek szívmelengető mesefigurájára, Hey Arnoldra. 

Hey Arnold

Hirdetés

Ezúttal azonban kevésbé szórakoztató cselekedettel hívta magára a figyelmet. Dávid ugyanis a választási eredményvárót élőben közvetítve követőinek gyilkossággal fenyegetőzve és zsidózva adta tudtára mindenkinek, hogy nem igazán szimpatizál a kormánypártokkal. Ekkor még sokan csak mezei Magyar Péter rajongónak gondolták, akinek elgurult a gyógyszere. Ha azonban valaki ellátogat Dávid Instagram-oldalára, akkor egészen más kép alakul ki a torkokat átszúrni vágyó gyerekkatonáról. Torda ugyanis nem csak kampányol az oldalán Magyar Péternek, és nem csak fotózkodik vele.

Torda Dávid Tisza pártos nyakbaakasztóval ellátott sajtókártyát visel a nyakában, mindezt a közönségtől elszeparált részen, ami arra enged következtetni, hogy hivatalosan is Magyarékhoz tartozhat. Legalábbis pártlogós sajtókártyát a pártok hivatalos sajtósai szoktak viselni.

Hirdetés

Arról, hogy pontosan milyen kifejezéseket használt Dávid a videójában, ide kattintva tudhat meg többet.

Hirdetés

Forrás: Pesti Srácok

“Megölöm ezt a g***cit, átszúrom a torkán a kést, megölöm, rohadt zsidó g*ci!” – Így “ünnepelte” a helyszínen Magyar Péter eredményváróját egy influenszer rajongója (obszcén videó!!!)

Hirdetés

Hirdetés