Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Dobrev szerint Orbán Viktor világkörüli útja hazaárulás

Hirdetés

Orbán világkörüli útja a magyar nemzeti érdekek elleni legsúlyosabb árulás -írja közösségi oldalán Dobrev Klára. A DK-s politikus nyilvánvalóan tudja, hogy mi a hazaárulás, hisz nagy gyakorlattal rendelkezik ezen a területen és az is a kommunista tempó része, hogy meg kell vádolni az ellenfelet azzal, amit te csinálsz. Dobrev végre valamiben jó.

Gyurcsány Ferenc felesége kifejti, hogy miért is gondolja a világkörüli utat hazaárulásnak. Szerinte ugyanis senki nem kérte rá a magyar miniszterelnököt, hogy menjen világkörüli útra, amit tett azt szerinte nem a nemzet érdekében tette.

Hozzátette:

Hirdetés

Csak el akarta nekünk játszani a világpolitikust. Egyben szívességet akart tenni a gazdájának, Vlagyimir Putyinnak, és üzletfelének, a kínai elnöknek. És gyerekes módon fel akart vágni a világban egy olyan tisztséggel, ami sosem volt, és sosem lesz az övé. Orbán Viktor nem képviseli az Európai Uniót.

Dobrev szerint a soros elnökséggel végre nyerhettünk volna valami szimpátiát az EU-ban, de ennek is lőttek a miniszterelnök akciózása miatt. Szerinte ugyanis az elnökségünknek vége. Amit nem tudni, hogy honnan vesz, de azt írja, hogy

A magyar elnökségnek vége, befellegzett neki, még mielőtt elkezdődött volna. Orbánnal ezek után senki nem fog tárgyalni, semmiről. És nem lesz senki kíváncsi arra sem, hogy mit szeretnénk mi, magyarok.

Hirdetés

Kiemeli továbbá, hogy Orbán világkörüli útja ezért a magyar nemzeti érdekek elleni legsúlyosabb árulás. Egy most már hivatalosan is szélsőjobboldali miniszterelnök hiábavaló vergődése a figyelemért és az elismerésért. Kínos szereptévesztés, mellyel lerombolja a hazánk iránti megbecsülés utolsó maradékát, és szándékosan gyengíti azokat a szövetségesi kötelékeket, amelyek egyedül biztosítják Magyarország békéjét és biztonságát.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés