Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar bejelentette: a titkosszolgálat küldözgette szét a meztelen, kompromittáló fotókat az interneten

Hirdetés

A baloldal legújabb messiása ismét a Facebookon picsog. 

Mint ismert, Poloska Péter a Tinderen csajozgatott. Egy hölgy a Tényeknek beszélt a kettejük kapcsolatáról. Természetesen minden tagad, ahogy a Hajdú Péteres interjúval tette. Meghazudtolta a feleségét, ezúttal is mindenki hazudik, csak ő mond igazat.

Hirdetés

A hölgy azt állítja, hogy évekkel ezelőtt randizott Magyar Péterrel, és a férfi agresszívan lépett fel vele szemben.

A fiatal nő szerdán, egy Facebook-posztban állt elő a történetével, amelyben azt írta: „Mivel hajnalban beindult a tisztelet, szabadság és szeretet gépezet[e], és kaptam pár minősíthetetlen, rágalmazó és fenyegető Messenger-üzenetet, így azt gondolom, tisztázni kell pár dolgot.”

„Szeptember vége felé ismerkedtem meg ezzel az emberrel, október 13-án találkoztunk. Én arra gondoltam, hogy összefutunk egy kávéra, és meglátjuk, mi lesz, ő úgy gondolta 2 és fél hét folyamatos beszélgetés után, hogy szeretne egy egész hétvégét itt tölteni és velem lenni, természetesen minden elvárás és kötöttség nélkül. Én ebbe belementem, mert 2 és fél hét alatt egy folyamatos kommunikáció mellett az a téves érzése lehet az embernek, hogy megismerte a másikat. Nyilvánvalóan tévedtem”

Hirdetés

– írta Magyar Péterre utalva Ádám Laura, majd hozzátette:

Ha pontos akarok lenni, másfél napot töltöttünk együtt, ezalatt a másfél nap alatt megtapasztalhattam azokat a dolgokat, amiket jelenleg az egész országgal csinál, megtapasztalhattam egy nagyon kicsi szeletét annak, amit a volt felesége sok-sok éven át tapasztalhatott. 

„Kezdődik a versekkel, a szép szavakkal, vallomásokkal, majd pedig jön a hullámvasút: megalázás-bocsánatkérés-magyarázkodás, aztán ugyanez újra, újra és újra. Azt hiszem, ismerős lehet ez a minta, még a rajongóknak is. Nincs semmi gond azzal (de, igazából van), hogy mindent elhisztek neki, pontosan ugyanez voltam én is, nem vettem észre, nem figyeltem arra, hogy legbelül egyre hangosabban szól a vészcsengő, valószínűleg ezért nem tettem végül semmit, mert várni akartam, és bízni akartam benne”

Hirdetés

– írta Ádám Laura, aki szerint „pokoli” volt a randevúja Magyar Péterrel, és sok időbe telt, mire túltette magát rajta.

2 hónappal később volt az, amikor azt mondtam, oké, visszahúztam magam a 0-ra, majd idővel pedig el is felejtem. Februárig tartott. Onnantól kezdve minden egyes nap láthatom az ámokfutását, az egyre meredekebb hazugságait, és hogy ezek termékeny talajra találnak. Lélekölő. Abszolút

– írta, hozzátéve: „Nem tudom, hogy mit engednek még meg neki, mit néznek még el neki, minek kell még történnie, ha már nem elég, hogy napról napra hazudik, uszít, fenyeget, bántalmaz, régi barátokat, a komplett médiát, vagy bárkit, aki nem azt teszi, amit ő mond, vagy nem úgy, ahogy ő gondolja. De elég, ha egyszerűen csak azt mondja valaki neki, hogy »NEM!«, ugye…”

Hirdetés

Nos, én megfogadtam a tanácsait, amiket Varga Judittól kezdve Gulyás Gergelyen keresztül mindenkinek javasolt: nem félek, és igen, az igazság felszabadít. Köszönöm, hogy a méltatlan, megalázó, beteg viselkedésével ezt megtanította nekem

– zárta posztját.

Előtte a Tényeknek beszélt a hölgy.

Hirdetés

Poloska az alábbiakat írta a Facebookon:

Lassan tényleg Oroszország szintjére jut a rogáni propaganda gépezet és az egész kormány.

Először azzal hazudják tele a sajtót, hogy fiatalkorúakat zaklattam egy olyan szórakozóhelyen, ahova egyébként 18 év alattiak be sem tehetik a lábukat. Az sem érdekli őket, hogy egy jó hangulatú táncon kívül semmi nem történt az egyetemisták és köztem. A hölgyekkel nem is beszéltem érdemben. A propaganda név és arc nélküli tanúkkal felépít egy önmagának is ellentmondó mesét az apjukkal bulizó (sic), zaklatott lányokról.

Aztán most megfizetnek egy hölgyet, aki előad egy újabb mesét arról, hogy vele is erőszakoskodtam. Amiből megint egy szó sem igaz. Olyan mondatokat adnak a számba, amiket én soha senkinek nem írtam és mondtam. Egy nap után kiderült a hölgyről, hogy fideszes önkormányzati jelölt volt…

Közben hetek óta azzal fenyegetnek, hogy kompromittáló fényképeket hoznak nyilvánosságra, nem csak rólam, hanem a volt barátnőmről. Többek között olyan – egyébként vállalható – régi fotókat, amiket én soha senkinek nem küldtem el és ráadásul már hónapokkal ezelőtt töröltem a telefonomról. Ebből egyértelműen következik, hogy

a titkosszolgálat segítségével korábban is feltörték a telefonomatés mindenféle bírói engedély nélkül arról adatokat tulajdonítottak el. Tegnap már az egyik, orosz propagandát népszerűsítő Rogán troll nyilvánosságra is hozott egy ilyen fotót (ami egyébként egy konditeremben készült). És hogy mi lehet a következő lépés? Újabb, valódi és hamis (mesterséges intelligenciával módosított) képekkel próbálnak majd lejáratni, sőt,

ha igazán profik, akkor úgynevezett ‘deep fake’ videókat fognak kreálni rólam.A volt feleségem felhasználásával indított első aljas támadást a sikeres március 15-i demonstrációnk idejére időzítették. A következő hazugságcunamit az őket is meglepő, elképesztő választási eredményünk utánra. Most pedig itt a harmadik, amikor épp úton vagyunk Kijevbe a magyar emberek adományaival az orosz rakétákkal megtámadott ukrán gyerekekhez.

Rogán Antal, mi a haditerv következő pontja? Azokat a fotókat is nyilvánosságra hozzátok, amiken a gyerekeim fürdenek? Gyerekgyilkosnak fogtok beállítani? Ahhoz is szereztek hamis tanúkat?

Gulyás Gergő, ha ez sem válik be, akkor börtönbe küldtök? Komolyan megteszed ezt a gyermekeimmel, akik közül az egyik a keresztfiad? Pontosan tudod, hogy én soha, egyikőtök magánéletével sem foglalkoztam, hogy csak politikai kritikát fogalmaztunk meg a kormány döntéseivel kapcsolatban. Miért féltek a szakmai, politikai kritikákra válaszolni? Miért személyében akarjátok tönkretenni a politikai versenytársatokat? Hogy adhatod te ehhez a neved?

Mindenközben egyetlen egy szakmai, politikai, jogi kritikákra sem válaszoltok sem a kampányban, sem azóta. Semmi más fegyveretek nincs, mint aljas, hazug bűncselekményekkel lejáratni a politikai ellenfeleteket. Pont, mint Oroszországban.

És természetesen továbbra sem adja meg a lehetőséget sem a ‘köz’média, sem a kormánypropaganda többi ága, hogy a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, élő adásban reagálhassak az aljas lejárató kampány hazugságaira.

A Fidesz korábban pont azért módosította a vonatkozó jogszabályokat, hogy semmilyen érdemi lehetőség ne legyen még a legképtelenebb hazugságok kapcsán sem érdemi jogi elégtételt követelni. Állíthatják rólad, hogy háborúpárti vagy, hogy egy szexragadozó vagy, hogy bűncselekményeket követtél el, semmilyen lehetőséged nem maradt, az egyszerű cáfolaton kívül. Pont mint Oroszországban.

Pártállástól függetlenül az a kérésem minden jóérzésű magyar ember felé, hogy ne higgyenek el egyetlen szót se a minden erkölcsi határt átlépő maffia hazugságaiból.

Készüljetek, legkésőbb 650 nap múlva leváltjuk ezt a korrupt, velejéig romlott hatalmat és minden lehetséges módon elszámoltatjuk őket!

A magánéletemmel kapcsolatos hazugságokra a továbbiakban nem reagálok. És a magam részéről továbbra sem fogok foglalkozni a fideszes politikusok magánéletével. Minden erőmmel a hazánk előtt tornyosuló problémák és feladatok megoldására koncentrálok.

VH

Hirdetés