Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Olimpia: Rálőttek egy magyar kommunikációs vezetőre Franciaországban

Hirdetés

Drámai jelenetek játszódtak le Franciaországban, megszólalt a sértett.

Mint arról az Origo beszámolt, a párizsi olimpián dolgozó 290 fős operatív médiacsapat egyik vezetőjeként dolgozó honfitársunk nem akármilyen szituációba került a közelmúltban.

Hirdetés

A nevét nem vállaló kisgyermekes családapa már a hónap eleje óta Franciaországban tartózkodik, és a női valamint a férfi labdarúgó-mérkőzések menedzsereként dolgozik majd az elkövetkező hetekben. A kinti munka idejére a szervezők egy társasházban bérelnek neki egy lakást, főzés közben támadt konfliktusa az egyik lakóval.

„Egy fárasztó nap után, körülbelül este hét-nyolc körül értem haza, nekiálltam főzni, majd egyszer csak hallom, hogy a ház udvarán valaki kiabál felém mutogatva. Sajnos nem beszélek franciául, a férfi pedig csak tört angollal tudta elmondani, szerinte túl hangos vagyok és ő emiatt nem tud pihenni. Hevesen mutogatott és arra akart rávenni, menjek le hozzá és ott beszéljük meg a dolgot”.

Honfitársunk erre nem volt hajlandó, erre a lakótárs nemsokára már egy kézi lőfegyverrel kezdett el hadonászni. Mivel ez sem hozott változást, már felrohant az emeletre és rugdosni kezdte a kommunikációs szakember lakása ajtaját. Ezt már a szomszédok sem hagyták annyiban, és kihívták a rendőrséget.

Hirdetés

Közben egy lövés is eldördült, a lövedék nagyot pukkant, amely nem találta el az így is közvetlen életveszélybe kerülő, egy fal mellett elrejtőző honfitársunkat, aki a történtek után új szálláshelyet kért a szervezőktől.A történethez hozzátartozik: a francia csendőrség különleges alakulata lefegyverezte a megzavarodott lövöldözőt, akivel kapcsolatban a rend őrei csak annyit mondtak:

„Papírja van róla, hogy beteg az elméje, nem tudnak mit kezdeni vele…”

Hirdetés
Hirdetés