Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Német szociáldemokrata politikus: Orbán mentette meg Európát!

Hirdetés

Kibújt a szög a zsákból: Günter Weissgerber szerint azért a permanens magyarellenes gyűlölködés Nyugat-Európában, mert belerondítunk az úgynevezett multikulturális világképükbe. Hát ha így, akkor továbbra sem engedünk a negyvennyolcból!

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyarok, akik két diktatúrát is átéltek, zavarják egyes nyugati politikusok köreit. Ezek a politikusok nem veszik tudomásul, hogy Magyarország mint Közép-Európa része teljes mértékben egyenrangú velük, és a németek is sokat köszönhetnek a magyaroknak

– rántotta le a leplet a brüsszeli EU-s és a nyugat-európai politikai ármánykodásról Günter Weissgerber német politikus, aki bár kilépett pártjából, szociáldemokratának tartja magát.

Hirdetés

Csúcsra jár a kettős mérce – világította meg a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Hiszen a dánok például sokkal jobban bezárják a határokat, mint a magyarok, de a dánokat nem bántja emiatt senki, Magyarországot viszont kirekesztett országnak tekintik.

Hogy miért? Mert a magyarok zavarják az úgynevezett „multikulturális világképüket”. Nofene!

A Magyarországot bírálók egy olyan ideológiát képviselnek, amelyet minden olyan állítás zavar, amely más szempontokat, ötleteket vagy tapasztalatokat tart fontosnak. Nem keresik a párbeszédet, nem tisztelik a másik felet, csak támadnak és sértegetnek, ahogyan a Magyarországot, a Fideszt és Orbán Viktort folyamatosan ócsároló Manfred Weber európai néppárti EP-frakcióvezető és Katarina Barley szociáldemokrata EP-alelnök folyton teszi – vélekedett, egyúttal arra bátorította a magyarokat, hogy ne bújjanak el véleményükkel, tartsák meg határozott álláspontjukat. Köszönjük, így is teszünk!

Hirdetés

Weissgerber elismerte: a magyarok a múltban többször is megmentették Európát, és vannak a muszlim megszállással kapcsolatban is tapasztalatok a régióban. Ez azonban szerinte nem iszlámgyűlölet, hiszen jogunk van megvédeni az identitásunkat. E tekintetben – mutatott rá – elévülhetetlen érdemeket szerzett Orbán Viktor miniszterelnök az illegális bevándorlás feltartóztatásával, még akkor is, ha ez sokaknak nagyon fáj Brüsszelben, Németországban, Nyugat-Európában.

Magyarország 2015-ben is megmentette Európát. Elég csak azokra a képekre gondolni, amiket hónapokon át közvetítettek az autópályákon menetelőkről, Európa, sőt az Európai Unió rég széthullott volna, ha ezt a kontrollálatlan menekültáradatot Magyarország és mások, például Ausztria nem állította volna meg, – közölte.

És hogy miért van akkor tele a német politika, közélet és média Orbán-gyűlölettel és magyarellenes hangokkal? Pofonegyszerű!

Hirdetés

A szociáldemokrata politikus szerint Németországban olyannyira teret nyert a kontrollált píszí, hogy egyre több ember fél elmondani a véleményét, pedig ezek nem szélsőséges, hanem teljesen normális vélemények, egyszerű kérdések vagy kritikus megjegyzések. Aki Németországban nem követi a kormány irányvonalát, azt kiközösítik, és „nácinak nevezik” – emelte ki. Hozzátette: a társadalmi klíma rettenetes, a félelem légköre jellemző Németországra, ez öt évvel ezelőtt még nem így volt, harminc éve meg pláne nem. A német tájékoztatás is egyoldalú, csak azt hallgatják meg, aki kritikusan nyilatkozik Magyarországról.

Végre egy józan hang a nyugat-európai zűrzavarban! Persze ne legyenek illúzióink, Brüsszel és Berlin kommunikációja és politikája semmit sem fog változni azért, mert egy kiugrott szociáldemokrata borított, de Magyarország számára mégis fontos a visszajelzés: jó úton járunk. A nemzeti megmaradás útján. Járt utat pedig járatlanért el nem hagyunk, bármennyire is ordít és hisztizik a globális világrend politikai kommandója!

Forrás: JP blog

Hirdetés

Hirdetés