Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

A jobbikos Potocskáné közösségi oldalán tudatta az örömhírt, egy hullámhosszra került Gyurcsányékkal

Hirdetés

A Jobbik alelnöke közösségi oldalán tudatta az örömhírt, hogy sikerült egy „hullámhosszra” kerülnie Gyurcsánynéval. Vajon a 2006-os Jobbik szelleme most forog a sírjában?

Lehet, hogy valaki nagyon szereti a Gundel-palacsintát, a gulyáslevest és a tökfőzeléket külön-külön, de ha összeturmixoljuk ezeket, az mégiscsak moslék” – ezzel a találó képpel írta le a baloldali összefogást a momentumos Soproni Tamás. És az állításnak ugyan egyetlen elemével sem tudnánk vitába szállni, ámde mégis inkább elvetnénk a moslék messziről bűzlő párhuzamát. Mert jó ízlés is van a világ Márki-Zay Péteren kívüli részén. Így a baloldal leírására megtartanánk a jól bevett szivárványos metaforát, amely az ellenzék sápatag egén összeköti egymással a Napot és Holdat. És mivel a Nap a férfi, a Hold pedig a nő szimbóluma, ezért nevezzük el őket mondjuk Ferinek és Klárának. Szóval Nap Feri és Hold Klára között ott húzódik ez az ütött-kopott szivárvány, melynek az egyes színeit adó pártok (Párbeszéd, LMP, MSZP) olyan aprócskára zsugorodtak össze, hogy a szivárvány megfigyeléséhez nem is távcső, sokkal inkább mikroszkóp javallott.

Az viszont még a baloldalon belül is ritka égi jelenségnek számít, hogy a szivárvány összes színe képes egyetlen politikusba összesűrűsödni. Van benne egy ecsetvonásnyi náci Jobbik, némi hófehérsapkás Vadai és Kunhalmi elvtársnő, és persze sok-sok Hold Klára. Márpedig ez a csoda is megtörtént Potocskáné Kőrösi Anitában.

Hirdetés

Potocskáné ugyanis annak a Janiczak Dávidnak a helyén lett országgyűlési képviselő, akinek egyik kedvenc időtöltése a Hitler-imitátorokkal történő pózolás. De Führer-hasonmás persze nem terem minden bokorban, és tudja ezt jól Janiczak is, éppen ezért ózdi polgármesterként maga mellé vette helyettesnek azt a Farkas Péter Barnabást, aki náci haláltáborokba jár karlendíteni. Potocskánénak azonban nem kell Ózdig mennie egy kis „náci romantikáért”, hiszen helyben ott van neki pártjának Somogy megyei régiós igazgatója, Kesztyüs Attila. Kesztyüst valamilyen rejtélyes okból kifolyólag az a tévképzet gyötri, hogy a zsidó hódítók mindenáron el akarják foglalni hazánkat. Ráadásul a megfelelő mentálhigiénés szakember felkeresése helyett azt az utat választotta, hogy erről másokat is próbál meggyőzni Facebook-oldalán. Szóval, mint az látható, Potocskánénak sikerült egy olyan társasággal összeállnia, melynek tagjai valószínűleg már az óvodai farsangon is kisnyilasnak öltöztek.

Az új szövetségek csodákra képesek, különösen ha egy olyan valakivel kötöd, akivel már az első pillanatban érzed, hogy egy hullámhosszon vagytok” – hirdeti az idézet Ribbentrop üzenőfalán, miután megkötötte a paktumot Molotov elvtárssal. A képen pedig látjuk is, amint Potocskáné éppen egy hullámhosszra kerül Gyurcsánynéval a hamuszín egek alatt. Az viszont sajnos nem derül ki, vajon a Jobbik politikusának előzetesen szóltak-e, hogy pártjának 2006-os sikertörténete pontosan azzal kezdődött, hogy élére állt a Gyurcsány-ellenes utcai zavargásoknak. Meg radikálisan szembehelyezkedett az október 23-i rendőrterrorral. És hogy ezekhez az eseményekhez Gyurcsánynénak mégis mi köze van? Erre maga a Feri adta meg a választ, mikor egy tévéműsorban így vallott felesége 2006-os szerepéről: „a Klári nálam e tekintetben még keményebb, tehát ő soha nem azt gondolta, hogy ezt fel kell adni; meg kell küzdeni az utolsó percig, igazad van”. És mi tagadás, Gyurcsányék aztán meg is küzdöttek, aminek számtalan megkínzott tüntető és kilőtt szem lett a végeredménye.

Potocskáné tehát addig törtetett, amíg a Jobbik náci alakulatán átküzdve magát megérkezett Gyurcsányékhoz. Ebből is látszik, hogy a törtető karrierpolitikusok kijárata nem jobbra, nem balra, hanem lefelé van.

Hirdetés
Article alt!

(A képek forrása: Facebook)

Forrás: Drót.info

Hirdetés
Hirdetés