Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Így szólt be mai főnökeinek, a baloldalnak Márki-Zay Péter szöszi sajtófőnöke

Hirdetés

Nem most, a jól fizető állásban, hanem néhány hónappal ezelőtt, körön kívüli független-tárgyilagos influencerként emlegetett „gumicsontokat”, kirekesztést, „elit miliőt”, és mércézgetést a baloldalon az a Péterfi Judit, aki manapság Márki-Zay Péter száját hivatott befogni, nehogy megint megsértsen pár millió nyugdíjast, vagy több 100 ezer magyar zsidót. Az említett jelzők sértett emlegetése mutatja a legjobban, hogy maguk a ballib sajtósok is mit gondolhatnak a ballib belteljességről, ha nincsenek a kassza közelében. Péterfinél Vona Gábor szerepeltetése kapcsán lógott ki a lóláb.

Megjegyzem, azok, akik leginkább kritizálták a műsort (baloldali újságírók, akik liberálisnak mondják magukat, semmiképp sem kirekesztőnek hanem toleránsnak és elfogadónak), lehordtak mindennek, aláztak, mert nem az ő mércéjük szerint mértem, nem mondtam tollba a kulturális oldaluk ideológiai alapvetéseit, nem az ő szóhasználatukkal éltem, nem rágtam az általuk oly nagyra tartott gumicsontokat, nem volt bennem megfelelés és tartozni akarás az ő elit miliőjük felé, egyszerűen csak tettem a dolgom szakmaian, ösztönösen. Ütöttek, mert Vona Gáborral szóba álltam (ördögtől valónak tartották) és az is kiverte a biztosítékot, amilyen stílusban tettem ezt. Ja, hogy utána mindenki megtette, hogy utána mindenki beszélgetett vele hosszasan videókban, az már nem lényeg. Az már nem okozott közfelháborodást, mert van az a réteg és közeg, akiknek elnézik. Ők, saját maguknak.

Régi szép, önálló idők! Az indok e sorokhoz: hogy Vona Gábor, a Jobbik egykori kirakatarca néhány éve szerepelhetett az ATV-ben, mégpedig „emberközeli” műsorban. Az adás készítője, Péterfi Judit, ma már Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt újdonsült sajtósa írta mindezt még tavaly ősszel, valószínűleg még nem sejtve, hogy mire fogják felkérni: MZP szőke szájkosarának. Hogy miért? Mert saját maga szerint ő egy ismert szakember:

Hirdetés

Ma is ez a műsor és a folytatása – Privátszféra – kapcsán azonosítanak az utcán, az emberek máig emlékeznek a részekre, az akkori politika és közélet naponta idézte a Magánszférát és a benne elhangzottak. Aki követte a politikai életet ismerte a mozikat, aki nem szerepelt benne kacsintva jelezte, hogy jönne. Persze voltak, akiket Stoppoltak!

Ha „Stoppoltak” (sic!), akkor Gyurcsány, Karácsony, vagy maga Márki-Zay Péter lehet, akire utalt, ebből azonban Gyurcsány, Karácsony és MZP kiesik, mert velük mind csinált ilyen műsort – erre emlékeztet Péterfi Judit is. Aki független-tárgyilagos csiniriporterként már akkor tudta, hogy MZP-nek a trón való.

Ha valamikor, akkor most igazán sokat mond és mutat ez a Privátszféra adás. 2018. februárban készült, majd nem sokkal később Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere lett. Már akkor felvetődött a kérdés bennem, mi lenne ha miniszterelnök-jelölt lenne, belevágna-e? Sok mindent láthatnak Márki-Zay Péterről és családjáról az akkor készült moziban. Azóta három év eltelt, jó lenne frissíteni az adást:)”

Hirdetés

Péterfi Juditnak pedig a mércéjét érdemes frissítenie, nehogy rossz mozit nézzen MZP csapatában afféle gumicsontokról abban a bizonyos elit miliőben. Bár MZP kultúrzsidózását elfigyelve most van néhány aktuálisabb teendője is.

Forrás: Drót.info

Hirdetés
Hirdetés