Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Aljas szintre süllyedt a DK-s Molnár Csaba, mutatjuk mit csinált..

Hirdetés

Tudtuk, hogy a Demokratikus Koalíció a bolsevik megoldások híve, hiszen a Gyurcsány-szekta annyira hülyének nézi a magyar embereket, hogy a legképtelenebb hazugságokat is képes az arcukba nyomni és közben kajánul röhögni. A politika megcsúfolása, a tökéletes ostobaság, rosszindulat és a hergelés mintapéldája ez a levitézlett banda. Napi szinten képesek meghökkenteni undorító stílusukkal és hazugságaikkal a normális embereket, Molnár Csaba pedig most újabb mélypontot ért el, hiszen a saját közösségi oldalán szavaztatja az embereket arról, hogy Orbán Viktor demokrata hős, vagy egy g*ci. Mivel Magyar Péter rengeteg baloldali szavazót vonzott magához, ezért Molnár összekötötte mindezt a baloldali csodavárás újabb bajnokának, Magyar Péternek a gyalázásával. Szép kis csapat.

A tipikus baloldali reakción nem is csodálkozunk, elvégre az elvtársak már bő száz éve szalámizzák egymást; úgy látszik, hogy ez most sem változott, hiszen Molnár a Financial Times-nak fröcsögött éppen Magyarról, de két napja azzal a bravúros teljesítménnyel rukkolt elő, hogy prolihergelő tanfolyamot tartott és arról szavaztatta a vérszomjas munkásőrsereget, hogy vajon Orbán Viktor g*ci vagy demokratikus hős.

Molnár varázslatos fifikával kente össze Orbán Viktort Magyar Péterrel, akinek egyik évekkel ezelőtti kijelentését ragadta ki, amikor pozitívan nyilatkozott a magyar miniszterelnökről. Gyurcsányék láthatóan pánikban vannak, hiszen igyekeznek úgy beállítani Magyart, mintha fideszes kreatúra lenne, de a zsigeri gyűlölet is feltör a nemzet szempontjából 2010 óta partvonalra tett harácsoló bandából.

Hirdetés

Sokszor süllyedt már mélyre politikus hazánkban is, rengeteg gusztustalan tettet jegyezhettek fel az utókor számára, azonban elvileg tiszta fejjel odáig még nem jutott egy politikus sem, hogy közösségi oldalán játsszon szavazósdit ilyen hányingerkeltő módon. Molnár Csabának ez nem jelentett gondot, de tudjuk a brüsszeli reptéren történtek óta, hogy egyesek számára a másik ember nyílt gyalázása, obszcén szavakkal történő illetése, majd a szemrebbenés nélküli tagadás, sőt, visszatámadás alapképesség. Molnár emellett nem érezte elegendőnek ezt a remek kis képet és szavazást: saját undorító műve alá oda is kommentelte, hogy ő bizony g*cinek tartja a miniszterelnököt.

Itt az én véleményem is, hogy ne áruljak zsákbamacskát: O1G! Nehezen hiszem, hogy valaki tényleg szembefordulna azzal, akit hősnek tart. Az a hitelesebb nekem, aki szerint O1G.

Hirdetés

Nemes gondolatok, építő kritika. Hogy is mondják Gyurcsányék? Ők a legeurópaibb párt. Szokás szerint ebben is hazudnak.

Forrás: Molnár Csaba Facebook-oldala – Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés