Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter betámadta Kocsis Mátét

Hirdetés

Magyar Péter betámadta Kocsis Mátét, pedig ugyanolyan minősítéssel végezték az egyetemet, sőt, Kocsist még tanítani és vizsgáztatni is visszahívták – derül ki a lapunk birtokába jutott bizonyítékokból. Mutatjuk a részleteket!

Magyar Péter ezzel támadta Kocsis Mátét

Magyar Péter a Telexnek nyilatkozva meglepő állításokat tett Kocsis Mátéról, a Fidesz frakcióvezetőjéről. A politikus közölte, hogy ő arra emlékszik, hogy vele és Gulyás Gergellyel ellentétben Kocsis Máté „nagy nehezen tudta csak letenni a vizsgáit, nem is tudom, hogy van-e egyébként szakvizsgája, valószínűleg arra már nem mert elmenni” – nyilatkozta a napokban az adatkezélési botrány kapcsán viszont inkább terelő politikus.

Hirdetés

Utánajártunk Magyar Péter állításának

Lapunk utánajárt Magyar kijelentésének. A Telex cikke nyomán kérdéssel fordultunk Magyar Péterhez, akitől azt kérdeztük: Ön milyen minősítéssel és mennyi idő alatt végezte el a jogi egyetemet? Tudná-e csatolni a diplomáját, amely ezt igazolja? Volt-e arra példa, hogy visszahívták a jogi egyetemre tanítani vagy záróvizsgáztatni?

Kérdésünkre Magyar mindössze azt válaszolta:

Hirdetés

4.50-ás eredménnyel végeztem 5 év alatt a jogi egyetemet, jeles eredménnyel tettem le a jogi szakvizsgámat. Üdvözlöm a propagandista kollégákat. MP”

Természetesen Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét is megkerestük az ügyben, akitől megtudtuk: ugyancsak „cum laude” minősítéssel végezte el jogi tanulmányait. A fideszes politikus ugyanakkor később több szemeszteren át tanított is az egyetemen, sőt még vizsgáztatni is visszahívták oda.

Kérésünkre a Fidesz frakcióvezetője Magyar Péterrel ellentétben diplomáját is elküldte nekünk, ezt az alábbiakban tudják megtekinteni:

Hirdetés
Kocsis Máté jogi diplomája

Vagyis mint kiderült:

Magyar Péter betámadta Kocsis Mátét, pedig ugyanolyan minősítéssel végezték az egyetemet, sőt, Kocsist még tanítani és vizsgáztatni is visszahívták.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

 

Hirdetés