Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Megsértődött és az ATV élő adásából rohant ki Magyar Péter – a csatorna közleményt adott ki, Magyar tovább hisztizik és gyalázkodik

Hirdetés

Magyar Péter úgy tűnik saját maga hatása alá került, hiszen már veszi a bátorságot, hogy kivonuljon olyan stúdiókból, ahol nem úgy táncoltak, ahogyan ő fütyült. Persze vádaskodás nélkül nem dráma a dráma, ezért  odaszúrt a műsorvezetőnek majd távozott. Érthető, hiszen tegnap óta ő már nagy ember, megteheti. 

Mivel március óta nem kereste az ATV Magyar Pétert, ezért megsértődött és dúlva-fúlva, de azért ma bement a stúdióba. A műsorvezető, Rónai Egon azzal kezdte, hogy gratulált a Tisza Párt eredményeihez, de Magyar önérzetén ez nem javított. Kérdéseket akart kapni, szerinte most sem kapott.

Hirdetés

Majd jött a vádaskodás, mert mindent IS tudoó Péter szerint mindez azért történt, mert Németh Sándor az ATV többségi tulajdonosa befolyásolja a műsorkészítést. Ezt Rónai Egon visszautasította, majd miután Magyar továbbra sem kapott a választásokkal kapcsolatos érdemi kérdést a műsorvezetőtől, kivonult a stúdióból. Az egész “interjú” nem tartott tovább egy percél. Megérte.

Közben reagált a csatorna a történtekre:

Hirdetés

Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba. Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtuk át a Tisza párt alelnökének. Sajnáljuk, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkban – közölte az ATV az Indexszel.

Hozzátették, hogy az ATV sms-ekkel, e-mailekkel tudja cáfolni Magyar Péter kijelentéseit, akit folyamatosan meghívtak a televízió szerkesztői különböző műsorokba. A hétfői szereplése előtt egy héttel ugyanígy az Egyenes beszéd vendége volt, előtte egy héttel pedig a Heti Naplónak adott 40 perces interjút, és a nézők kérdéseire is válaszolhatott.

Magyar Péter pedig folytatta a sértődést és egy kis sárdobálással spékelte meg a gyászos teljesítményt közösségi oldalán:

Hirdetés

a múlt héten történtek ellenére elfogadtam az ATV mai meghívását, mert azt jelezték, hogy a tegnapi politikai földindulásról és a következő lépésekről fog kérdezni a riporter. Sajnos nem ez történt. A műsorvezető, nyilván Németh Sándor csatornatulajdonos, a HIT Gyülekezete vezetője és a Fidesz megbízható kiszolgálója (és fiának, aki a csatorna igazgatója) utasítására valótlanságokat állított, többek között erről, hogy engem hányszor hívtak meg az ATV-be. Pontosan tudom, hogy egy hónapig nem hívtak, mivel az összes sms megvan a telefonomban – írta a politikus.

Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével. Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hír TV is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek – zárta sorait Magyar Péter.

Forrás: HVG, fotó: ATV

Hirdetés

Hirdetés